Ce mare supriza pregateste eMAG de Black Friday? Poti castiga 1000 de lei, azi

Ce mare supriza pregateste eMAG de Black Friday? Poti castiga 1000 de lei, azi

Ati spune ce titlu tampit nu? Ce mare surpriza pregateste? Doar sunt reduceri nu? Ei bine, pe langa acestea eMAG mai pregateste o mare surpriza.

Nu stiu despre ce e vorba, dar vom afla cu siguranta din newsletterul de diseara de la eMAG. Daca nu v-ati inscris la newsletter inca, acum e timpul sa o faceti. Iar diseara sa fiti cu ochii pe mail, pentru a afla despre ce e vorba.

 

BF vizual pt blog

1000 de lei pentru cine ghiceste surpriza de Black Friday de la eMAG.

Exista un premiu de 1000 de lei, pentru cititorii piticu.ro, pentru cine ghiceste ce surpriza va avea eMAG  de Black Friday.
Nu trebuie decat sa comentati acest articol si sa-mi spuneti ce surpriza credeti ca pregateste eMAG  pentru Black Friday. Succes!

 

Castigatorul va fi anuntat diseara la ora 24, imediat ce se afla care este surpriza si aflu si eu asta. Voi trebuie doar sa incercati. Comentariul care ghiceste surpriza este cel care castiga. Cei 1000 de lei, sunt un voucher valabil pana la finalul anului.

Upate:
eMAG a anunţat că va lansa o nouă categorie de produse, cu scopul de a dărâma un alt mit din lumea online-ului. Ce noi produse credeţi că vor intra în ofertă?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.