Ce ne asteapta miercuri?

Miercuri 60.000 de oameni vor protesta in fata guvernului. Printre astia 1.500 de mineri. Detaliile celelalte sunt ca protestul va dura de la ora 11 la ora 14. Ceea ce mi se pare un pic aberant, nu prea poti chema masa asta mare de oameni doar pentru 3 ore de proteste. Sigur vor prelungi protestele si sigur va iesi cu ceva scandal. Tocmai pentru ca sunt prea multi. Nu cred ca vom avea BGS-ul la intrare, la fel cum a fost duminica la AC/DC sa te verifice cu ce camera foto esti sau cu ce materiale contondente.

Culmea e ca pe net circula mesaje de genul asta, instigand lumea la o revolutie:

Basescu a sacrificat o tara pentru a se realege ca presedinte!

Pentru a nu reduce sansele de cistig ale lui Traian Basescu in campania electorala din toamna anului trecut, nu au fost luate masurile de austeritate ce se impuneau inca de la mijlocul anului 2009. Basescu, Boc si ceilalti lideri PDL au mintit privind situatia economica dezastroasa ce se prefiguara pentru Romania. Au ascuns adevarul pentru a nu fi nevoiti sa actioneze si astfel sa puna in pericol realegerea lui Traian Basescu si, implicit, continuarea jafului portocaliu. Apoi nu au mai stiut cum sa procedeze pina ce cutitul a ajuns la os (presiunile FMI). Un singur lucru au continuat sa faca guvernantii: sa jefuiasca. Niciodata nu s-a furat mai mult in Romania ca in ultimii ani, niciodata dezastrul in care ne aflam nu a fost mai mare ca acum.

Si totul a pornit de la “Sa traiti bine!”

Partea haioasa e ca  gurpurile sindicale care organizeaza mitingul de miercuri roaga PSD-ul sa nu se amestece in miscarile de protest, in schimb Dragnea zice ca aduce autocare.

Colac peste pupaza, Cristoiu, Ion Cristoiu vine si arunca o bomba pe modelul gaina care naste pui vii: Emil Boc a demisionat de acum doua saptamani.

Asta ar explica de ce iese Basescu la TV, iar Boc nu e de gasit.

Ce tara haioasa avem, ce haios e, ce bine ne simtim …si telenovela continua dupa o scurta pauza.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: