Ce nu se va vedea in presa, protestele de la Universitate

Cum zicea Criserb ieri, din toate protestele astea de la Universitate, vom ramane doar cu un album foto de la Piticu. Eu vin si adaug ca nu e numai atat. Mai avem si doua materiale video.

Bine, gandindu-ma ca va fi misto la Universitate, l-am luat in drum pe Andrei si ne-am intalnit la Universitate cu Auras. Si stateam in spatele protestatarilor si vorbeam intre noi acolo. La un moment dat, am strigat si eu: Cine a venit aici de pe Facebook? Si a venit un tip langa noi sa intrebe: nu va suparati, sunteti cu taxa auto?

La 5 minute de cand am ajuns la protest, am auzit ca acesta fusese organizat de PNL si ma gandeam sa plec repede acasa, ca nu era interesant. Asta pana cand au inceput sa strige oamenii Nu lasa pe maine, ce poti face azi.

 

Si eu si Auras ne-am activat.

Bine toata presa se uita la noi ca la felul 14. Cine sunt astia cu camera in mana care filmeaza si pentru ce logica fac asta? Mai ales, unul dintre ziaristi sau fotografi ce era, ne-a si apostrofat ca … ce noua ni se pare haios ce se intampla acolo la protest? Da!!

Am inteles pe seara, ca la B1 s-a spus ca la protest au venit si cei din galeria Stelei. Auras ti-am zis eu ca nu e bine sa zicem de Dinamo, vezi?

Altfel oamenii au protestat. Am recunoscut acolo lideri de sindicat, membri de partid, oameni care venisera de pe Facebook, dar le era frica sa recunoasca asta si stateau pe margine, sperand sa vada ceva la miting sau sa faca ceva la miting. Nu sa urmareasca protestul trist al celor care erau acolo chemati de partid. Apropo, mai jos aveti poze cum a fost. Daca trebuie sa justificati ca ati fost la miting ca sa va luati banii de proteste, le puteti folosi ca dovada. Uite, am fost acolo.
Si cat se plateste o participare din asta la miting?

La Cotroceni am stat de ras cu jandarmii, ne-am suit pe gardurile lor ca sa facem poze, i-am disperat pe astia de la televiziunile din casa presei, ca nu intelegeau de ce noi nu ne implicam in protest. Si am intalnit si trollerul adevarat al protestelor. Va rog sa facem loc pentru batalia din cuvinte, pasnica si fara violenta.

 

Pe la 9 jumate am plecat ca ma plictisisem. Cel mai mult m-a ofticat ca s-a blocat RATB-ul si ca a trebuit sa merg pe jos de la Cotroceni, inapoi la Universitate. Dar e bine, s-a facut piciorul frumos.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply