Iarna protestelor noastre

In fiecare iarna cand e cald sunt proteste. Asta e din cauza ca nu e zapada in primul rand. Ne amintim de 89 cand n-a fost zapada deloc si uite ce a iesit. N-a iesit nimic. Si acum e la fel. Ce e trist, ca acum apar astia pe fata incercand sa fure revolutiile. Ieri l-am vazut pe Crin Antonescu incercand sa isi asume, azi il vedem pe Gusa iesind la televizor si dorind chestii. Astia cine sunt? Protesteaza, vor ei ceva? Nu ei doar vor sa iasa in strada.

Cat despre aia din strada, ei sunt buni, dar …

240

Si pentru ca jandarmii se plictisesc si au de rezolvat probleme cu galeriile de fotbal, iese distractie.
Azi vor fi proteste din nou si atat. Maine se duce lumea la munca, iar protestele trebuie mutate dupa ora 18, ca sa aiba timp lumea sa plece de la munca. Si se poate iesi, locuri de parcare sunt suficiente libere langa Universitate. Ramane Piata Revolutiei goala si e loc de parcare acolo, la 5 minute de mers pe jos si esti sigur ca nu ti se zgarie masina. Dupa te duci acasa si protestezi ca vrei iar loc de parcare.

Pe langa asta politicienii trebuie sa inteleaga altceva. Ca trebuie sa comunice. Chiar daca vor sa fure protestele. L-am vazut cum l-au huiduit pe Dan Diaconescu la Universitate. Asa l-ar huidui pe oricine altcineva. Asa incat, toti astia se vor ascunde in spatele camerelor, la televizor. Si noi, fraierii, vom sta in piata.
Iar imaginile de ieri, cand jandarmii dadeau in oameni ca in branza, imi amintesc de anii 90 de la Universitate. Trist.

 

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d