Ce numar de telefon sa-mi iau?

Vodafone a dat drumul azi la un lucru perfect normal in alte tari, numerele personalizate. Adica ce numar de telefon vrei tu poti sa iti alegi (in conditiile in care acele numere sunt disponibile).  Si drept urmare mi-am ales 3 numere de telefon, acum trebuie sa ma decid pentru ele.

Imi pare rau oarecum pentru numarul meu de telefon pe care-l am de vreo 11 – 12  ani, dar cum suna 0724PITICU?:) Numarul actual nu exprima nimic, doar o insiruire de numere care nici nu sunt usor de retinut pentru cineva care il aude acum pentru prima data. Asa ca am intrat pe vodafone.ro/numere cum am auzit de promotie si mi-am rezervat 3 numere de telefon. Tot aici ai si posibilitatea sa cauti si sa verifici ce numere de telefon sunt disponibile sau nu. Astept in final ca taxi-urile sa isi cumpere numere de telefon de genul 0722MERIDI, sau 0722COBALC :). Ma rog, aici marketingul lor poate gandi mai multe.

Acum pe care dintre ele sa-l pastrez? Cu siguranta va fi afisat pe aici prin dreapta, ca sa-l dea Mircea Badea pe post si ca sa ma sunati toti.

[poll id=”36″]

Am incercat sa gasesc ceva combinatii cu Cristi, nu merge, toate sunt luate.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply