Buzz me

Pe langa enervantul buzz de pe mess (incercati sa-l traduceti in romana pentru mine va rog), pe langa faptul ca toata lumea are servicii de genul asta, vine acum Google cu o baza de date de 200 de milioane de utilizatori si le ofera tuturor Buzz.

E ceva de genul – cum zicea Mihnea – un fel de facebook pornit din start cu 200 de milioane de profile.

Mi s-a activat si mie in seara asta in mail si m-am jucat cu el putin. Da, sharuiesc o groaza de rss-uri cu prietenii mei, astfel incat ei vad in inbox-ul lor ce vad si eu, primesc pe share ce vreau eu sa le arat si comenteaza toata lumea orice. Intr-adevar, e bun, ar creste comunicarea pe inca un canal de comunicare. Culmea, asa iti faci si prieteni noi mai repede si urmaresti mai usor firul discutiei.

Insa: nu prea are filtre, interfata e nasoala, nu prea ai cum sa ascunzi ce nu vrei sa urmaresti, dar sa vezi totusi alte buzz-uri de la persoana respectiva si bineinteles nu poti sharui cu altii din afara sistemului buzz-urile tale. Ar insemna sa le dai acces in mailul tau.

Partea buna e ca il vad mai bun decat google wave si daca nu s-a propagat inca la tine in mail, arata cam asa. Astept primii spammeri de pe buzz cu viagra.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply