Jumatate de romanie a votat

Chiar daca Dan se mira cum ca au votat foarte putini oameni in Bucuresti, totusi a votat jumate de Romanie.

Daca au votat bine sau nu, se va vedea in urmatorii 4 ani. In schimb, se vede cum oamenii au tinut minte si au votat exact ce trebuie, pentru continuitate acolo unde orasele s-au schimbat intr-un mod extraordinar (vezi pitesti, sibiu, timisoara), dar si pentru a penaliza acolo unde unii s-au apucat de treaba in februarie (vezi Adrian Inimaroiu).

Distractia va fi bineinteles la Bucuresti. Avem de alege intre Oprescu care are toate sansele sa nu continue ce a inceput Basescu acu ani de zile, sau Blaga care sa devina un Videanu 2, sa genstioneze prost toate aceste santiere din Bucuresti si sa avem cum sa il injuram pentru trafic nenorocit, bani pierduti, strazi idioate, si borduri schimbate la fiecare 6 luni.
Mergand la sectoare avem distractia de la sectorul 1, cel mai bogat din Bucuresti, unde se lupta Murgeanu (de ce naiba nu e asta la generala nu stiu – bineinteles implicatii politice prea mari) si Chiliman, baiat de treaba care stie ce face si care face chestii misto, migalos si misto.
La sectorul 4 avem un Piedone care a cam ramas fara bani in ultimii ani si n-a mai aparut la televizor, si un Silaghi de care n-am auzit, dar lumea zice ca are prieteni.

La sectorul 6 Zoso ar avea detalii pentru ca el e mai cunoscut in cartier decat mine 😉 iar primarii aia de acolo, n-au de facut nimic decat sa dezvolte intrarea in Bucuresti, asa ca prima impresie.

In schimb la sectorul 5 … nu mai avem cu cine sa alegem. Din doua motive, pe Vanghelie il stim, iar Bodu … nu mi se pare un tip atat de energic incat sa se implice. Ar avea toate sansele sa devina un nou Inimaroi acolo.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply