Adrian Copilul Minune – consilier local

Nu e primar cum am crezut eu, dar e conslier local in localitatea Stefanesti, localitate pe care am tot vazut-o la televizor zilele astea.

Si ca sa inteleg (sper), la Stefanesti, aici langa Bucuresti, unde va fi viitorul cartier de vile al orasului am avut o lupta intre PSD si PNG unde castigatori au fost votantii. De ce au castigat oamenii? Pentru ca s-au dat bani ( daca nu bani, oricum ceva s-a dat). Altfel nu-mi explic cum naiba au stat oamenii aia atata vreme in strada, au protestat au scandat … au sustinut.

Bine, sunt curios pe cine naiba au sustinut? Mai mult, de ce au sustinut persoana aia? Ei cred ca astfel se face un mic stat in stat si ca vor scapa de impozite si asa mai departe? Eu stiu ca manelistii sunt oameni cu suflet si ajuta, insa trebuie sa le fii loial, sa muncesti pentru ei, sa nu stai de pomana sa furi si sa zici ca esti baiat finut.

Pe langa asta, ce ar face Adrian Copilul Minune la primarie? Eu vreau sa-l vad ca asfalteaza strazi, ca face trotuare si iluminat public. La standarde si preturi mici, iar dupa asta daca mai raman bani poate sa bage si niste apa si sa le dea autorizatii de constructie pentru aia cu vile si palate.

Pana una alta el canta ….


Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: