Tot RDS

Ma uit in seara asta in cutia postala, ca tot vazusem dimineatza postarita, si … surpriza … factura de la RDStel.
Asa incat, sa desfacem plicul. Factura pentru serviciile din perioada decembrie … abonament pe luna 11. What? Pai am mai platit odata abonamentul asta … ma rog … trecem mai departe. ….
Ultima zi de plata 28.01.2007

WHAT? Adica eu primesc azi … 12 februarie o factura prin posta ce trebuia platita cu doua saptamani inainte? Oh da … asta e deosebit.

Si pentru ca pot … si pentru ca codul deontologic imi permite, maine ma duc dis de dimineata la RDS ca sa ii stric ziua tipei aleia cu facturile. Si … sa nu uit … muie RDS!

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

10 thoughts on “Tot RDS

 1. Si eu care ma intrebam ce va oferi RDS din punctul de vedere al telefoniei mobile 3G. Inca raman cu veritabile semne de intrebare daca sa-mi fac sau sa nu-mi fac abonament, daca sa prind sau sa nu prind deja celebrele oferte “de lansare”.

 2. Universul RDS… si la mine sunt la fel de aerieni cu facturile.

  N-am platit odata 6 luni la rand. Nici nu s-au deranjat sa-mi taie netu’, cum faceau pe vremuri cand eram pe modem de cablu tv.

 3. Deci nu mai zi de-astea cu muie and shit, ca iti da ban de la Netoo (ban as in banned) :)))). Avem un cod, o deontologie, ce dumnezeu…

 4. Stii, daca tu citesti tarziu o factura de la RDS sunt trei motive pentru intarziere:

  1. Cei de la RDS ai expediat tarziu factura
  2. Cei de la Posta au intarziat cu livratul scrisorii
  3. Tu ti-ai verificat tarziu posta

  Azi am primit in posta o factura de la Romtelecom. Nu era pentru mine, ca era alt nume pe scrisoare. Ba chiar si alta strada si alt numar, dar era exact aceeasi scara si acelasi numar de apartament. In august anul trecut am trimis o recomandata din Tineretului la Ambasada Canadei din Bucuresti, zona Romana. A durat 5 zile pana cand a ajuns, in conditia in care cei de la Ambasada verifica in fiecare zi coletele primite.

  Am auzit-o de la 2-3 angajati RDS si chiar ii cred: o parte din vina e la Posta Romana. Si problemele sunt atat de mari incat cei de la Orange imi trimit facturile printr-un serviciu de curierat deoarece prin Posta Romana ajungea aproape de data limita.

  Dar, fie cum vrei, muie RDS.

  PS: Factura o poti plati fara hartia propriu-zisa. Pur si simplu spui numele si adresa sau codul de abonat.

  @Watt: Nu se deconecteaza automat abonatii care nu au platit, se ruleaza manual un script. Motivul principal e ca imediat dupa ce oamenii sunt deconectati ca nu au platit suna la suportul tehnic si se plang ca nu le merge netul. Acum vreo saptamana s-a rulat ultima data scriptul acela si am inteles ca nu se mai facea fata.

 5. da andrei … numa ca … am RDS-u la scara … iti dai seama ca nu apuc sa ajung … las ca si eu am gasit un nume asemanator cu mine care locuieste in blocul de vizavi, exact la acelasi etaj si acelasi apartament, motiv pentru care am ramas cam ha?! de unde shtiu astia ca eu stau aici 😉

  Deci aia de la posta e de vina. Si … plicurile astea nu trebuiau sa fie stampilate? Sau nu se mai practica? 😛

 6. lasa-ti ba RDS in pace ca au tarifele cele mai bune.Daca nu ar fi fost ei nu stiu cati dintre noi am fi avut internet acum,in caonditiile in care stiti care sunt tarifele ROMTELECOM!

Leave a Reply