Ce program ai pe 5 iunie?

Ce program ai pe 5 iunie?

Ma uit in calendar, 5 iunie pica miercuri. Miercuri 5 iunie se intampla un eveniment in Bucuresti si anume se inchide bulevardul Kiseleff. O data cu devierea traficului de pe Kiseleff, acolo Mika Hakkinen se va da pana la Piata Victoriei si probabil Arcul de Triumf sau Casa Presei cu masina asta.

919055_10151641641301204_357742123_o
Ei bine, pana pe 5 iunie mai e ceva timp. Timp in care putem afla raspunsul la cele doua intrebari normale. De ce sa inchizi ditamai bulevardul de intrare in Bucuresti in timpul saptamanii si cat de complicat va fi acest lucru pentru ceilalti participanti la trafic? Si cealalta intrebare: Oare vom avea norocul si sansa ca in urma acestei vizite sa se asfalteze bulevardul Kiseleff? Si daca totusi se asflateaza Kiseleff, de ce nu se duce pana la Unirii pe Calea Victoriei, ca sa se asfalteze si toata Calea Victoriei. Sau pe Magheru, ca ce gropi sunt la Romana si toate canalele de acolo care s-au rupt si sunt pline de denivelari…

In alta ordine de idei, Mika Hakkinen vine la noi pentru ca este ambasadorul de brand al Johnnie Walker si tocmai pentru a constientiza faptul ca o data ce ai baut nu trebuie sa te urci la volan. Iar daca voi vreti sa-l vedeti pe campionul Formula 1 in actiune pe strazile din Bucuresti, trebuie sa va luati angajamentul ca nu va veti sui la volan atat timp cat ati baut alcool.

Bonus, sunt curios cate radare va pune politia rutiera atunci. Si daca va veni si masina lor de taxi.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply