Ce vina au acei amarati ca digurile nu se construiesc singure in 20 de ani?

Alex se intreaba asta si se gandeste pe buna dreptate.

Partea buna e ca statul trebuie sa faca digurile alea, partea proasta e ca nu le face, partea si mai proasta e ca doar statul are voie sa faca digurile alea. Daca ne aducem aminte de anul trecut, o comuna de prin moldova a pus mana de la mana, forta de munca si bani si si-au asfaltat un drum si si-au reparat un pod luat de ape. In schimb dupa ce au facut asta a venit statul si le-a facut dosar penal pentru ca nu aveau voie sa isi repare singuri podul, pentru ca nu aveau voie sa isi asfalteze drumul. Si trebuiau sa astepte dupa stat.

Acum stiu ca noi stam foarte prost la capitolul management si ca nimeni nu vrea sa faca nimic in tara asta, incepand de la varf pana la opinca. In schimb, aici se aplica principiul daca cineva vrea sa faca ceva i se da in cap pentru ca are idei si vrea sa munceasca, mai bine sa stea jos si sa nu faca nimic ca toti ceilalti …

Poate pica …

[va urma]

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: