Ce ziceam eu de curent? Electrica raspunde

Si uite ca am primit un raspuns de la un angajat bucuros ca lucreaza la compania Electrica Bucuresti. Nu de alta, dar acum ceva timp va anuntam eu ca vom avea pene de curent. Si uite ca avem pene de curent, nu e nici o problema.

.Ing. Iulian Iancu
Retelele de energie electrica au o durata de viata de peste 30-40 de ani, astfel neputandu-se discuta despre vechimea retelei. Cauza principala raman instalatiile electrice supradimensionate pentru capacitatea retelei. Multe spatii comerciale mici sau medii (cazinouri spre exemplu) consuma curent ducand la depasirea capacitatii retelei de distributie locala ce a fost dimensionata pentru zone cu caracter rezidential si nu activitati comerciale.

Echipele de interventie actioneaza in permanenta pentru modernizarea retelei si remedierea defectiunilor.

Incercati sa nu mai lansati informatii ce nu sunt bazate pe date verificate despre situatia retelei electrice din Municipiul Bucuresti sau alte localitati.
Va multumim.

SDEE Electrica SA Muntenia Sud, filiala Bucuresti

Iar daca domnul inginer ne da raspunsul asta, atunci de ce la televizor lumea tipa ca nu e nimeni de gasit la electrica, cel putin avem mail: [email protected] 

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply