Cea mai bună campanie Coca-Cola

Cea mai bună campanie Coca-Cola

Cea mai bună campanie Coca-Cola din România a fost campania cu pagere. Categoric a fost campania cu pagere. A venit exact la timp, într-o lume care risca să se separe între fițoșii care își permit un pager, fără să știe la ce se foloește și ceilalți care doreau să comunice și n-aveau cum.

d4ebf8e510b73da5fad6e2207ef364ac-6826213-1000_1000

Nebuniile astea mici de pagere au creat cea mai mare isterie și presupun că și vînzări record pentru Coca-cola. Și când zic isterie, mă refer la faptul că toată lumea ajunsese să își dorească un pager din ăsta. Iar cei care le aveau, le purtau mandri la brâu, astfel încât să fie văzuți că au ajuns la acel nivel al tehnologiei și că își permit. Din câte am văzut pe Google, campania asta a mai existat și în ceva țări latine.

Și că am zis de cei care își permit. Dintre cei mai bătrâni, voi cât vă permiteați sa trimiteți mesaje pe pager? Eu știu că am primit doar câteva mesaje de la prieteni. Dar cel puțin un mesaj pe săptămână îmi trimeteam singur. Ca să vibreze, ca să mă simt băgat în seamă.
Acum, verificam telefoanele să vedem dacă ne-a dat cineva like pe Facebook.

Eu am folosit pagerul ăla până când s-a oprit serviciul care le dădea semnal. Pentru că fără semnal, nu erau nimic mai mult decât un simplu ceas cu alarma.

Și după asta, cealalta cea mai tare campanie de la Coca-cola a fost asta cu ursuletii polari. Altă isterie și nebunie. Din fericire asta a venit undeva la începutul anilor 2000. Dar dacă stau bine să mă gândesc și acum sub bradul de Crăciun, se pune ursuletul alb de la Coca-cola.

În schimb, în 2015 am ajuns la o reclamă la Coca-cola, în care vorbim de cum intră bulele în gură?

Poza de sus, stocul de Coca-cola din frigider.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply