Știați că la București este apă termală?

Știați că la București este  apă termală?

Pe vremea când încă eram la Casa Presei, citisem un articol în presa vremii, că acolo, la Casa Presei exista o stațiune de tratament cu apă termală. Pe lângă asta, tot în articolul ăla (care era din cotidianul și nu mai există pe internet), aflam că apa termală este foarte aproape de suprafață în București și că este foarte multă apă.

Articolul respectiv era foarte puțin documentat, iar tot ce aflasem era că stațiunea de tratament era undeva în spatele Casei Presei. Am tot căutat și nu am găsit-o. Probabil că s-a închis, că avea nevoie de reparații la vremea respectivă.

În schimb, dintr-un advertorial de pe Hotnews, aflu că la Otopeni (sursa Marian) se deschide cel mai mare centru termal din București.

Centrul ăsta vrea să arate așa.

Și da, va avea și o grădină luxuriantă.

Centrul se amenajează acum la McDonald’s-ul de pe DN1 din Petrești/Corbeanca. Iar eu nu-mi doresc decât să aiba piscine cu apă termală exterioare. Știți ce mișto e să stai pe spate în piscina cu apă caldă și peste tine să ningă?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d