Cea mai buna reclama de sarbatori

Am stat zilele astea sa vad ce apare de sarbatori, pentru ca stim ca toata lumea face reclame speciale in perioada Craciunului, cand consumul de televizor este sus de tot. Nu am prea vazut cine stie ce chestii, iar singura care mi-a atras atentia a fost asta de la Romtelecom.

Are doar 38 de secunde, dar dupa asta vreo doua ore iti ramane in cap rom-rom-telecom. Ceea ce e bine. Altfel, daca nu imi zidea Mircea in perete cablul de romtelecom puteam sa profit si acum de oferta de 77 de lei pe luna internet de 100 mpbs, 120 de canale si telefonie, plus router wireless. Asta in conditiile in care pentru un abonament mai mare la alt furnizor nu am aceleasi facilitati. Iar cand zic 100mpbs internet, romtelecom ii ofera in internet, nu metropolitan si extern. Iar parametrii astia se respecta conform unor proceduri corect. Adica am internet si la casa de vacanta, iar acolo cati megabiti sunt in contract, atatia sunt la fir, indiferent de vreme si conditii atmosferice, vecini sau alte calamitati naturale.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply