Cei care nu fumeaza, nu socializeaza

Am ajuns la o concluzie.
Astia care nu fumeaza nu socializeaza. Stau retrasi in cubuletul lor si nu ies de acolo toata ziua. Mai ales nici n-au ce discuta cu tine, pentru ca nu le place fumul de tigare. Si eventual nici cafeaua, dar daca beau cafea, tot nu le place fumul de tigare.

Ziceti si voi … nu e asa?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

13 thoughts on “Cei care nu fumeaza, nu socializeaza

 1. se mai intampla. trebuie sa recunosc am fumat si eu. faptul ca tot imi cereau tigari e unul din motivele care m`au det sa renunt la ele :p

 2. oh my gooooood, piticule!
  cum naiba ai ajuns la concluzia asta? se vede clar ca nu ti mai ajung nici cantitatile enorme de stiri pe care le digeri, nici cele de tigari.
  de ce tot cresc?de ce vrei mai mult si mai mult?de ce fumezi mai mult si tot mai mult?pt ca te plictisestiiiiiiiiiiiiiii; te plictisesti de stiri, te plictisesti de aceleasi conversatii de kako pe care le ai cu oamenii pe care nu i cunosti si pe care ii doare drept ” acolo” de tine si de pbemele tale sau ale lor si care cred ca si de tine, de altfel, ca o tigara si o cafea iti face viata mai buna.ti o face pe dreaq! uita te mai atent si vezi ca persoanele care vorbesc cu tine in timp ce fumeaza sunt mai superficiale decat cele care nu fumeaza.ca si au deprins tot felul de gesturi luate ba din filme cu al pacino, ba te miri pe cine mai imita si si mai dau si importanta.
  si de cand a ti placea fumul de tigara e egala cu placerea de a socializa?
  inainte sa tragi concluZii pripite fa ti un test: stai inchis in casa, singur, singurel si fumeaza cate pachete poti in ziua aia…fara net,fara stiri, fara gagika care ti sa ti mai arate un fund…stai tu si tigara si incearca sa intelegi de ce fumezi.si daca poti sa ti dai raspunsul sincer then you ve got a big step.
  si nu uita ca am fost fumatoare si am lucrat in acelasi net cafe ca si tine odata…
  astept tematici noi de la tine
  see ya

 3. ok…ti am zis deja pe mess ca nu mai fumez… de ceva vreme(cateva luni):P
  conteaza ca am fumat si daca inca mai fumam tot nu eram de acord cu assa zisa legatura dintre fumat si socializare…

 4. da sa sti ca ai dreptate,
  chiar daca este gresit sa tragi concluzia ca toti cei ce nu fumeaza nu sunt sociabili, este perfect adevarat ca cei ce fumeaza sunt sociabili. in psihologie se face o distinctie clara intre ‘toxicomani’ – tipul matern (o extrema) si ‘violatori’ – tipul patern (cealalta extrema). pe cand acestia din urma sunt retrasi si antisociabili, toxicomanii sunt deosebit de libertini si de regula deosebit de activi social.

 5. Mai sa fie! Atunci e buna taxa pe viciu, asigura militziei dotare sa prinda violatorii! Si cand fumeaza cineva care iti place, iesi sa socializezi chiar daca nu fumezi!

Leave a Reply