Cel mai bine pastrat secret din online-ul romanesc

Povestea asta cu videoclipul a fost cel mai bine pastrat secret din online-ul romanesc. Si asta din doua motive, unul ca a fost filmat acum o luna, ca se stia de el cam imediat cum i-a venit lui Mester ideea si ca nu a ajuns pe nici un blog din asta de breaking news de online, de genul reporter, pagini de media, prostii din astea.

 

Acum pentru ca fetele de la Tabu ne santajeaza si zic ca vor publica inregistrarile discutiilor din culise, mai bine vi le zic eu. La vremea aia am discutat despre situatia Geo-Politica, despre politica externa, despre criza din Egipt, unde am cautat solutii si unde am inteles protestele. Am vorbit despre dezvoltarea accentuata a Turciei, oportunitatile de angajare si subventiile pe care le ofera statul turc pentru cei care vor sa deschida o afacere si sa investeasca in tara aia. Inevitabil discutiile au ajuns si in partea barbateasca a lucrurilor, unde ne-am laudat fiecare cu cat de mare o are, le-am pus pe masa, le-am masurat cu centimetrul, ne-am laudat de ce fac fetele in pat. Asta pana cand am aflat cine e Nohai. Nu stiti cine e Nohai?  Eh, o are pana la genunchi.

In schimb degeaba zice Sanziana ca a trecut o proba de foc sa traverseze camera plina de barbati pe acolo. Sunt sigur ca i-a placut, de fiecare data. Si atunci cand si-a lasat telefonul intamplator in camera, si atunci cand ne-a inregistrat, dar si atunci cand a intrat in camera si instant noi am tacut din gura.

Ah, baieti stati linistiti. Si fetele cand se intalnesc vorbesc exact la fel ca noi, despre baieti, despre cum arata ala, despre cat de bun e la pat, despre cat de mare o are. Ele scot in schimb centimetrul si se masoara, pun mana, ating, vor sa vada cum se potriveste sutienul ala. Asta pana cand apare Nohai.

Dar sa fugi o zi de acasa, sa faci o smecherie de care sa stie multi oameni si totusi sa nu se afle, e un lucru rar. Si al naibi de misto. Azi avem un fel de making of filmat de Tabu, maine vom avea unul profesional facut de manly.ro

 

Poze de la Sorin.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: