Cel mai citit blogger din Romania mixeaza o singura seara

Cel mai citit blogger din Romania mixeaza o singura seara

Hipstereala a ajuns la apogeu. Fanul vostru. Ma rog, nu, idolul vostru. Ala pe care il cititi si apoi va intrebati cu ce ati gresit in viata si iesiti in strada si va futeti cu primul pe care il vedeti si dupa luati BTS, va mixa live. O singura seara, intr-un sigur club. Cu un nume unic, pe care daca nu l-ar fi folosit toti inaintea lui, ar fi fost cel mai tare nume al unei petreceri de hipsteri:Party LIKE no other!

N-ati inteles ce am scris? Sunteti prosti. Nimic nu stiti. Nu stiti despre ce e vorba? Nici nu trebuie. Lumea asta nu e pentru voi. Lumea asta e mai complexa, mai importanta si mai interesanta decat ceea ce faceti voi aici. Si mai ales, lumea asta nu vi se adreseaza voua. Voi nu sunteti din lumea asta. Sunteti superiori.

V-as mai da un sfat. Stati cu castile in urechi si cu muzica pornita. Nu va uitati cand traversati strada, ca nu conteaza daca sunteti pe trecere sau nu. Masina va opri cu siguranta. Va va evita. Si pentru ca sunteti superiori acestei lumi, veti supravietui. Daca nu, veti demonstra tuturor ca sunteti peste nivelul obositilor de aici.

Cum sa nu stiti despre ce vorbesc? Atunci nu-l cititi pe idolul femeilor cu par la fofolanca. Si daca nu-l cititi nu e grav, nu pierdeti nimic. Ce e grav, e ca cel mai citit blogger sau cum se cheama el, va lasa sa ii pupati picioarele o singura seara, atunci cand va mixa.

Pe vremuri era o vorba in cluburi. Zicea asa: Tiestoooooooo, pisa-tee pe nooooooiii!!

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply