15 ani de DentEstet, 35.001 de pacienti fericiti

DentEstet a implinit 15 ani de functionare. In 15 ani, 35.000 de pacienti au trecut pragul cabinetelor stomatologice si astfel au obtinut zambete mai frumoase. 35.000 nu sunt deloc un numar mic. Nu stiu care cabinet stomatologic se poate lauda cu un numar atat de mare de clienti. Dar mai ales care cabinet stomatologic se poate lauda cu un numar atat de mare de clienti multumiti.

Cei care ma stiu pe mine de mult timp, stiu ca aveam niste dinti strambi. Iar cand am fost la DentEstet pana si eu am fost suspicios. Si asta o stii atunci cand ajungi la un cabinet stomatologic si te doare. Dar la DentEstet nu m-a durut nici o secunda. Mai mult decat atat, imi place acolo mai mult decat in orice alt cabinet stomatologic in care am fost. Si cu ocazia asta imi cer scuze fata de Mihnea si Simona ca le adorm pe scaun imediat cum ma pun acolo. Pentru ca eu la dentist dorm. Ma simt atat de bine acolo pe scaunul ala incat adorm imediat. Nu stiu ce-mi lucreaza oamenii in gura, dar eu dorm. Uneori si sforai 🙂

Si asta dintr-un singur motiv. Medicii de la DentEstet sunt atat de buni si atat de bine pregatiti incat acolo nici nu simti ca te duci la Dentist, ci ca te duci la un prieten. Aveam colege care imi spuneau ca s-au indragostit de Mihnea, sigur exista si alti baieti in afara de mine care sa spuna ca s-au indragostit de Simona sau de orice alt doctor de acolo. Pentru ca doctorii sunt mai mult decat un simplu doctor care trebuie sa iti faca o operatie in gura. Ei se asigura ca tu te simti bine si ca experienta de acolo este mai mult decat placuta.

Daca gasesc poza de acum cativa ani cu dintii mei strambi, o sa pun poza cu inainte si acum, ca sa putem compara ce s-a realizat si cum m-au transformat medicii de la DentEstet. In schimb, ce ar trebui sa stiti despre ei e ca acestia o data la doua, trei saptamani se duc la cursuri de supraspecializar,e nu aici in Romania, ci pentru recunoastere internationala. Adica doctorii nu se multumesc cu specializarea pe care o au si vor mai mult. Sunt la curent cu cele mai noi tendinte in materie de tehnologie dentara, au microscop electronic dar si camere foto performante (ca alea pe care le-ati vazut in CSI Miami) pentru o mai buna documentare si diagnosticare a tratamentelor.

De ce sunt eu atat de entuziasmat de DentEstet? Pentru ca imi zambesc. Si pentru ca un zambet la dentist conteaza mai mult de 110% din atmosfera de acolo si decat tratamentul. Sa te duci la stomatolog, sa astepti pe scaun si sa apara cate o asistenta care sa iti zica, buna Cristi, ce faci, cum esti, totul bine? Si tu sa ramai blocat ca nu iti amintesti numele ei, dar ea sa iti zambeasca, e magnific.

De ce mai sunt entuziasmat? Pentru ca ei sunt clinica cu:

– cel mai mare grup de clinici dentare din România: 7 clinici și 33 de unituri dentare
– echipa de peste 150 de medici si specialisti
– o baza de peste 35.000 de pacienti
– prima clinica dentara din Romania certificata ISO 9001:2008 de către The Germanischer Lloyd Certification GmbH, Hamburg
– primele clinici dentare dedicate exclusiv copiilor si adolescentilor: DENT ESTET 4 KIDS si DENT ESTET 4 TEENS
– prima clinica dentara eco-friendly din Romania: Green Dental
– cea mai mare platforma de CSR cu programe educationale dedicate tuturor segmentelor de varsta: „Nouă ne pasă”

Si mai mult decat atat, Anca a devenit de o luna client la Green Dental. E la fel de sceptica cum eram eu la inceput. Astept sa isi schimbe parerea repede. Dar daca se indragosteste de doctor, vom avea o discutie. 🙂

Sa va mai zic ca au si un concurs pentru graficieni?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply