Cel mai muncitor castigator

Oana a trimis un mail cu fix 2 minute inainte de finalul concursului. Si nu a fost asta un motiv sa castige, ci pentru ca a identificat corect cele mai multe produse, a spus cum a putut sa economiseasca si si-a facut o idee despre cat de ieftin poate fi. Dar de fapt sa o lasam pe ea sa spuna.

Salut Cristi,

Mi-am dorit sa particip la concurs si pentru voucher dar si pentru ca imi place sa cumpar (sunt fomeie deh). Ce-i drept nici nu mai ajunsesem de multa vreme la muzeul din Vitan.

In cazul in care mi-as cumpara doar cate un produs din fiecare as reusi sa economisesc 15,94 ron – fix de un drum cu taxiul ca tot mentionai de aroganta ta. Dar fiind femeie nu am cum sa fiu absurda, iau cu baxu ca poate cine stie se termina lumea maine si eu nu am apucat sa cumpar.

Seara buna,

Oana

Si calculele astea le-a facut dupa ce a facut comparatie intre produsele aflate la promotie in Carrefour Vitantis  si alte magazine.

Vezi cat de usor e? Iar azi incepe o noua tura, alte produse la promotii, alt concurs, alta sansa de a castiga 780 de lei.

Acesta este articolul la care va inscrieti la concurs pentru saptamana asta. Si ca sa fie totul in regula va reamintesc cum se participa:

Ce castigati voi din treaba asta? Pai vouchere de cumparaturi.

Ma gandesc ca voi cititi acum articolul si incepeti sa radeti. Hahha, da Piticu vouchere, d-alea naspa. Nop, sunt chiar vouchere de 780 de lei pentru cumparaturi in CarrefourVitantis. Si culmea, nu sunt greu de castigat. Trebuie doar sava duceti in carrefour Vitantis, iar acolo sa va intalniti cu produsele aflate la reducere. Ele vor fi semnalizate asa:

Gasiti produsele aflate la reducere, veniti pe piticu.ro si imi spuneti care sunt. De asemenea trebuie sa imi ziceti si cu cat sunt mai ieftine fata de alte magazine, din cartier si cat economisiti la Carrefour vitantis. Cine vine primul cu cele mai multe produse si cu cea mai frumoasa poveste, primeste de la mine voucherul asta cu care mergem impreuna la cumparaturi.

Exclusiv pe bloguri

Un detaliu pe care sigur nu-l stiti si care pentru mine e foarte important. Pe langa reducerile normale din Carrefour Vitantis, din cauza campaniei de pe piticu.rochinezu.eusi Stefan Murgeanu (ba ai un link prea lung :) , dar lasa ca face bine la indexare) exista aceste produse care au reduceri special pentru voi, cititorii nostri.

Pentru ca vorbim de Carrefour, promotiile se schimba in fiecare saptamana. Deci produsele aflate la reducere azi, sunt valabile pana miercurea viitoare.  Asa ca dupa ce identifici produsele la reducere conform cu ce ti-am explicat mai sus, trebuie sa vezi si in alte magazine ce preturi mari au. Nu poti sa imi zici si in ce magazine ai vazut preturile mari, ci ma intereseaza sa iti dai seama ca e mai ieftin in Carrefour Vitantis si cat economisesti facand cumparaturi de acolo.

Cum participi?

Pai dupa ce identifici produsele ai de facut doua chestii online (copiat de la Murgeanu ca mi-a placut cum a explicat):

Până miercuri, 21 septembrie 2011, ora 24:00, îmi lași un comentariu la acest post în care menționezi cât ai economisi dacă ai cumpăra aceste produse de la Carrefour Vitantis în loc de alt hypermarket. Te rog ca în comentarii să nu faci referire la nume de mărci de produse sau nume de hypermarket. Mă interesează doar un comentariu generic (de exemplu: ”la pulpe de pui aș economisi 2,30 RON /kg, la bere 1 RON…” șamd

Până miercuri, 21 septembrie 2011, ora 24:00, îmi trimiți un e-mail ([email protected]) în care sunt prezentate produsele respective și prețurile acestora comparativ între Carrefour Vitantis și alte hypermarket-uri, menționând inclusiv marca și gramajul produselor, precum și numele hypermarket-ului concurent.  Câștigător va fi cel care identifică cele mai multe produse la care poți face economii cumpărând de la Carrefour Vitantis.

Regulament si logistica

Regulamentul poate fi gasit aici.
Pot participa la concurs doar cei din Bucuresti si Ilfov.
Te poti inscrie pe toate blogurile (piticu, chinezumurgeanu), dar poti castiga o singura data de pe un singur blog.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: