Cele mai frumoase poze pentru Cover Photo

Va spuneam saptamana trecuta ca trebuie sa fac poze pentru cover photo-urile voastre. Asa incat, vineri dis-de-dimineata am iesit afara, in parc, cand inca iesea abur din pamant, si am facut poze cu Samsung Camera NX si obiectivul fix de 85. Din cele zece teme alese, am facut muuulte poze, iar acestea au fost preferatele mele (le puteti descarca de aici ).

piticu grafitti

piticu macro

piticu masini in miscare

piticu munca

piticu natur toamna

piticu parc distractii

piticu pasari 1

piticu viata 1

piticu oameni fericiti 1

piticu iubire 1

 

Ati vazut si pozele facute de Dana Rogoz, nu-i asa? (le puteti descarca cu un simplu click de aici).

La fel ca ea, si eu am vrut sa surprind povestea din spatele pozelor. Astfel, am fotografiat atat oameni fericiti, care se manifestau zgomotos (ii puteti vedea cum rad si cum se bucura), dar am intalnit si oameni cu care viata nu a fost asa de darnica cum a fost cu noi.
Din toate pozele realizate, stiti ce e cel mai greu de fotografiat? Pasarile, pentru ca pe acestea nu le poti face sa stea cum vrei tu, prin urmare ai nevoie de multa rabdare.

O alta tema care mi-a placut foarte tare este dragostea-nebunia care te surprinde in orice clipa. Ce e mai frumos decat sa te distrezi si sa iubesti? Distractia inseamna iubire, iar iubirea se manifesta in atatea moduri, incat o inima nu reprezinta decat un lucru foarte, foarte mic.

Si cum suntem inconjurati de masini in fiecare zi, n-avem decat sa ne bucuram de ele, nu sa uram traficul si conditiile de transport. Putem face ca orice calatorie cu masina sau cu autobuzul sa fie mai placuta, starea noastra interioara depinde doar de noi insine.

Aceasta e saptamana Cristinei Mazilu. Ii puteti propune teme de cover aici.

Si daca v-a placut acest Provocarea NX Camera, puteti afla aici detaliile unui alt proiect Samsung.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply