Chat-ul de la Facebook dispare

Chat-ul de la Facebook dispare

Aveam pe anumite siteuri un plugin de la Facebook foarte dragut, care te ajuta sa comentezi in timp real, impreuna cu prietenii tai. El purta numele de Live Stream, eu ii ziceam chat-ul de la Facebook. Ca era la fel ca un canal de chat, care nu pastra mesajele sale, care nu salva nimic si nici nu putea bana cuvinte. Avea doar o functie de banare destul de buggy. Adica daca banai pe cineva, nu-l mai puteai debana, iar acesta nu mai putea pune mesaje acolo, nu ii apareau.

 

Acum

 

facebook live stream

Live Stream-ul va fi oprit pe data de 3 octombrie. De fapt a fost oprit de cateva zile, iar unele siteuri care il afisau au ramas cu spatiul acela gol. Facebook zice ca va inlocui chat-ul cu pluginul de comentarii standard. Si aici vad doua motive. Prima ar fi ca mesajele sa ramana acolo. Adica ce scrii nu va mai putea fi sters si va fi asociat numelui tau. Celalat ar fi ca pluginul de chat are o mai buna moderare.

 

Eu inca ma gandesc daca sa migrez comentariile pe Facebook sau sa mai astept. Voi ce ziceti?

 

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply