Noul site al Administratiei Prezidentiale

Presedintele Romaniei vrea sa isi schimbe siteul. Pentru asta pune la bataie 2000 de euro. Daca te simti in stare si crezi ca poti sa faci un site pentru Administratia Prezidentiala din Romania, ai putea sa depui o oferta.

Detalii.

Bine, la ce idei am eu in cap cand vine vorba de siteul asta, banii aia mi se par prea putini. Dar daca ies si pe alte parti, de ce nu. Acum, ia sa depun si eu proiectul.

UPDATE:

In februarie s-a dat siteul administratiei, dar nu s-a semnat contractul. Fiti atenti ca urmeaza niste explicatii demne de lumea politica.

Potrivit sursei citate, s-au primit oferte de preţ de la: MBM Software&Parteners SRL – valoare ofertă fără TVA de 14.480 de lei, PFA Dumitru Denisa – valoare ofertă 8.694,60 de lei, fără TVA şi SC Liga Software SRL – valoare ofertă 9.061,50 de lei, fără TVA.
“A fost desemnată câştigătoare, conform notei de prospectare DMR/901/14.02.2012, oferta primită de la PFA Dumitru Denisa (întrucât la baza selecţiei s-a avut în vedere preţul cel mai mic). Din cauza unor probleme, s-a amânat încheierea contractului iar procedura de achiziţie a fost făcută publică în SEAP în data de 14 septembrie 2012, când s-au reluat discuţiile privind încheierea contractului. Aşa cum prevede legislaţia în vigoare, se aşteaptă confirmarea prin SEAP din partea PFA Dumitru Denisa privind acceptul încheierii achiziţiei şi a contractului”, se precizează în răspunsul Administraţiei Prezidenţiale.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply