Invata sa folosesti aparatul foto de la Canon

Invata sa folosesti aparatul foto de la Canon

Sunt bucuros sa anunt faptul ca la achizitionarea unei camere foto Canon veti putea primi carti despre fotografie.

Am rasfoit doar cartile astea, pentru ca abia le-am primit. Dar intentionez sa le citesc in amanunt. Si apoi sa le recitesc iarasi. Pentru ca aceste carti iti explica in detaliu ce ai in aparatul Canon, dar iti si exemplifica cum trebuie sa il folosesti, ce sa faci cu el cum sa faci poza si pe ce setari. Si mai mult decat atat, te invita sa te joci. Nu e suficient sa ai un aparat foto pe care sa il tii pe auto, ci sa ai unul cu care sa faci pozele ce vor dainui o viata.

Am deschis la intamplare cartea Imagini mai bune cu EOS DSLR de la Canon si am gasit exact explicatia setarilor camerei. Spre exemplu ca in functia Av, utilizatorul selecteaza diafragma, cea care va afecta profunzimea zonei de focalizare. Si continua: cand deschiderea este mare, f/2.8, adancimea campului va fi superficiala, pe cand atunci cand deschiderea diafragmei este mica f/11  sa zicem, se va focaliza pe o zona mult mai profunda.

Cartea de Imagini mai bune cu Canon – Obiective si Blituri va ajuta sa va alegeti cele mai bune obiective, pentru ceea ce aveti voi nevoie in momentele cand vreti sa faceti poze. Asta pentru a nu va cara cu 5 obiective dupa voi sau sa le schimbati la fiecare doua poze, pentru ca n-ati pus obiectivul care va convine.

Iar daca vreti sa invatati sa filmati, amator ce-i drept, Filme mai bune cu camere video Canon Legria va ajuta sa inregistrati pe disk ceea ce va va bucura mai tarziu. Asta ca poate va filmati copilul in  primul moment cand va zice mama, iar mai tarziu acesta poate n-ar vrea sa vada o imagine sarita.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply