Chestii de Bucuresti

Orasul asta e aparte. Nu seamana cu nici un alt oras, pentru simplul motiv ca aici se aduna toate celelalte orase. Bucurestiul are succes tocmai prin diversitatea sa, dar si pierde pe acelasi motiv.

Pana acum se spunea ca daca ai numar de bucuresti inseamna ca stii sa conduci, ca alergi cu masina tare, ca esti inconstient prin provincie sau ca te poti strecura usor prin traficul din oras. In schimb astea se aplica soferilor ce conduc pana in ora 10 dimineata, dupa ora 10 … apar pe strazi soferii de week-end.
Azi butonand prin masina am dat peste viteza medie din ultima luna si m-am intristat: 17 km/h. Asta in conditiile in care eu conduc si noaptea si dimineata, si pe trafic, dar si cand e liber.

Bucurestiul e murdar, imposibil de murdar. Chiar daca e o hotarare de primarie generala a lui Oprescu care obliga firmele ce sparg strazile sa asfalteze la loc in maxim 48 de ore (si culmea se aplica), mizeria ramane se produce si nu sta nimeni sa o stranga. De fapt stau sa o stranga, atunci cand se face reclamatie, atunci cand se face scandal, sau numai daca pe strada aia sta cineva foarte important. Acum Florin Calinescu nu prea mai e nimic, iar Vosganian mai are foarte putin pana cand ramane fara job, drept urmare de ce sa ne mai spele astia strazile cu sampon?

Si ca unii se lauda ca il au primar pe Piedone … sa citim ce scriu si altii.  Dar asta e orasul si pareri vor fi peste tot si oricand si oricum. Anyway astept sa vad cata mizerie si cat deranj vor produce sarbatorile astea.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply