VolksWagen Golf 6

M-am dat cu un golf 6 in week-end si m-am bucurat.  In final a inteles VolksWagen ca masinile anului 2008, trebuie sa nu mai semene cu cele de acum 20 de ani si ca trebuie sa evolueze la nivelul de usurinta in folosinta, confortul soferului, dar si divertisment.

Drept urmare Golf 6 n-are USB, asa cum am eu, dar are urmatoarele:  GPS incorporat, display cu touch, poti vedea dvd-uri pe display-ul ala, dvd-rom, hard disk intern de vreo 16 gb, lumini statice de drum (adica proiectoare care se aprind stanga / dreapta in functie de cum invarti de volan), lumini de zi, scaunele sport care in final urmaresc ergonomia corpului si nu te doare curul dupa vreo 3 ore de stat in aceeasi pozitie.

Pe de alta parte, daca ar fi sa compar Golf 6 cu masina mea, are in plus doar luminile statice (dar astea cred ca mi le pot face si eu cu upgrade), hardul intern (dar eu am USB), touch screen (dar eu nu-l prefer), 6 viteze (la 140 cai diesel), senzorul de ploaie (dar de cele mai multe ori e deranjant).  In rest toate masinile facute anul asta parca au fost facute dupa aceleasi norme si ca sa aiba aceleasi functionalitati, ramanand ca oamenii sa nu mai cumpere decat marca.

Bine, daca vorbim de marca si de utilitatile astea, pretul e destul de piperat: 22.000. Dar pentru cine are o pasiune pentru Golf e misto. Bine, eu consider ca e total diferit fata de Golf 5 din punct de vedere al utilitatilor si al driving expierence-ului, iar unii pot avea pareri diferite, dar am vazut cum poate sa franeze si sa evite un tico pe autostrada 🙂

Si era rosie …


Acesta NU este un articol comercial.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply