Chinezisme

Din ciclul chinezisme, acum si becurile au inceput sa cedeze. Si nu ca s-ar arde vreun bec ca asta e de inteles, ci datorita faptului ca se strica fasungurile, legaturile facute pentru fasunguri si spoturile in care se aplica becurile.
Culmea, astea nu au mai mult de un an de zile de cand au fost montate, nu au un an de utilizare si nici macar nu au mers non-stop.

Ma astept zilele astea sa imi cedeze si robinetele si instalatiile sanitare ce nu le-am schimbat inca. Nu de alta, dar daca tot e moda si momentul macar sa se strice toate odata si acum, ca e mai usor.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

One thought on “Chinezisme

  1. Intr-o vreme am avut niste sigurante “jmechere”, nemtesti, facute in China. Scria in Chineza pe ele. Au inceput sa sara (erau cu buton), asa ca tipul ce se ocupa de supply, a luat untele pe care scria in germana. Le-am pus, si au inceput sa sara dupa un timp. Ne-am uitat pe spatele lor, erau made in Turkey. 🙂

Leave a Reply