Chinezisme

Azi cand am fost sa cumpar siguranta m-a luat tipul ala: de care vreti … din asta chinezeasca la 10 mii sau din asta romaneasca la 125 de mii?

Si acuma ar trebui sa ma mai mir de ce aseara mi s-a topit o priza, de ce mi-au sarit sigurantele, de ce nu a rezistat instalatia electrica?
Asa ca am ales o priza romaneasca din ceramica de 95 de mii, o siguranta de 125 de mii cu buton si alte doua de 25A. Si nu e vorba de bani aici, e vorba de calitate. Back online, totodata vreau sa imi refac reteaua electrica. Se implica cineva sa dea de interupator cand eu sunt cu mana pe cablu?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

4 thoughts on “Chinezisme

  1. se pare ca romanii au marfa mai calitativa:))) desi ciudat…altii se plang de marfa romanesca…ca sa nu mai zic ca ochilor_oblici li s-au dus buhul ca sunt super atenti la detalii mici mai ales in domeniul electronicelor…(eu ma intreb..unse sunt atenti mai precis…pe vapor?)

  2. Piticule dak tu esti cu cablu in mana…fac eu un bine la populatie si apas pe intrerupator! Dar tre sa promiti ca stai cu picioarele intr-un lighian cu apa :))

Leave a Reply