Chinezoii se revolta

Am bufnit in ras in seara asta cand am auzit cum chinezoaicele de la Bacau au navalit in biroul directorului fabricii cu furculite si linguri pentru a ii cere acestuia marirea salariului de 350 de USD la 700 de USD.

Vedeti domnule director ce se intampla daca le dati satelit si programe straine?
Saptamana viitoare garantez ca veti fi atacat de catre luptatoare ninja albe, sau colorate, dupa calitati, ca sa va ceara sa le intretineti sexual. Nu de alta dar chinezoaicele alea n-au barbati acolo, decat bucatarul, care probabil e castrat sau nu vrea sa o faca cu 2000 de chinezoaice odata.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

4 thoughts on “Chinezoii se revolta

  1. nu numai tu ai bufnit in ras :))))

    ce 350 ii o suma asa mica pentru ce fac ele ? doar de aia sunt numite mana ieftina de lucru, ca de nu angajau romance 😛

  2. pai pe langa banii aia, li se asigura casa, mancare, haine ( ca doar asta produc), comedii, televizor… dupa cum ziceam … mai putzin sex … ca alea sunt 2000 si doar un bucatar tot chinezoi.

    Ah … si n-au voie sa iasa in oras ca sa nu intre in conflicte cu comunitatea locala.:P

  3. altele! da-le’n kilu meu, ca asa de 400$ angajau 2 romance puturoase in loc de o chinezoaica. sa le trimita inapoi si sa aduca alt rand care lucreaza ieftin ca ed aia a adus chinezoaice.

    LOL

  4. mama, ce curaj pe capul vostru, ce bine e sa te uiti de sus la muncitorul imigrant. si, cand romanii patesc la fel in spania sau italia, cum vorbiti cu ura in glas fata de asupritorul strain. hiba e la intermediar, nu la ele sau la fabrica, chinezii sunt muncitori si corecti nu-i apuca pe ei asa usor rascoala furculitelor argintii

Leave a Reply