Chitara Fender semnata Jon Bon Jovi in Romania

Dupa concertul Bon Jovi, o chitara electrica Fender semnata Jon Bon Jovi vine in Romania, pentru un artist roman care si-o doreste. Sunt doar 100 de chitari de genul asta in lume, semnate toate de toti membrii trupei Jon Bon Jovi. Ele nu se vand, sunt propietatea Universal Music. Din cele 100 de chitari, 40 au ramas in Statele Unite, 20 dintre ele au plecat in Asia, 5 exemplare au mers in Australia si Noua Zeelanda, 35 au ajuns in Europa. Iar 3 se afla in Romania.

Tu, Mironeasca,  daca iti place sa canti rock, ai putea sa castigi una din ele, adusa aici de Ciuc Premium.

Si toate astea simplu. Intri pe site, iti faci cont, compui o secventa muzica formata din 9 note. Fiecarei note muzicale ii corespunde un numar, astfel secventa aia de muzica, devine un numar format din 9 cifre. La sfarsitul campaniei organizatorii vor genera aleatoriu un numar de 9 cifre. Castigatorul chitarei va cel care va avea numarul cel mai apropiat, mai mare, de acest numar.  Pentru a putea compune o secventa muzicala, ai nevoie de puncte (50 de puncte). Punctele le poti acumula in cadrul sectiunilor „Experimenteaza Ciuc Music Quiz”, „Asculta super muzica”, „Vezi super clipuri”. De asemenea, daca la un eveniment Ciuc Premium ai primit cadou un voucher si introduci codul inscriptionat pe el, contul tau va fi alimentat cu 500 de puncte.

 

E foarte simplu de castigat, cat mai multe puncte, cat mai multa activitate pe site, atatea sanse de castig. Si apoi devii star rock. Sa mai zic ca pagina Ciuc e plina de muzica si iti ofera atata distractie cat sa iti ocupe tot timpul.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: