Chuck weekend

Pentru ca la tv n-am apucat sa-l vad cap coada si pentru ca serialul asta e visul oricarui pusti pasionat de calculatoare si povesti adevarate cu spioni, am stat week-end-ul asta sa vad seriile 1 si 2 din Chuck.

La noi la tv a fost pana acum doar seria1, o mica poveste as zice din ce se intampla in seria doi. Nu se complica povestea ca in celelalte seriale simple, dar acum apar si vedetele.

Ce mi-a placut in filmul asta e ca elementele de decor din magazin si minisediul lor sunt reale si din zilele noastre. Sa vedeti cand va veni seria 2 si la televizor ce perete de servere au. iar povestile din film de spionaj, contraspionaj si tlate nebuniile pentrru care se alearga oamenii acolo sunt cat se poate de reale si foarte putin fatenziste.  Bine, daca nu asteptati pana cand apare la noi, se vede la NBC online.  Ma intorc sa mai vad 10 episoade, iar apoi va povestesc o groaza de intamplari de zilele astea.

Sa fie asta un mijloc de relaxare? Ah, seamana cu mine Chuck nu? 🙂

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply