Cine a spus ca se poate circula?

Un baiat pe nume Sorin Oprescu tipa aseara la televizor ca vrea sare pe strazi. Increzatori in ceea ce spune el, toata lumea a iesit cu masina azi in trafic. Pe strazi pauza sare, pauza masini de interventie, sub scuza ca e viscol si nu pot sa intervina pe viscol. Dar cu sare puteau sa dea, iar mocirla de pe strada nu se transforma in gheata. Iar fara pe strazi s-a transformat in gheata.

Azi dimineata Oprescu iarasi, in direct, spunea ca in Bucuresti se circula, uite pe imagini. In timpul asta eu ma chinuiam sa plec din panta langa Gara de Nord, iar zapada era de cativa centrimetri pe strada. Pe langa asta oamenii de pe trotuar aruncau zapada pe strada, ca asa ii invata mama lor acasa.

Pietonii circulau pe strada, ca n-au chef sa mearga pe trotuare, iar soferii treceau pe rosu curat, sub scuza ca nu pot opri la semafor. Pentru asta a trebuit sa intru in cateva intersectii cu claxonul prelungit si sa ma chinui sa nu merg foarte tare ca sa pot opri in siguranta.

DN1 este in continuare blocat, iar acolo intervine un singur tractor. In tot timpul asta, am vazut de azi dimineata de cand am ajuns la munca abia la ora 12 jumatate masini cu pluguri pe DN. Dar de fapt DN-ul nu apartine primariei. Si totusi cui apartin strazile astea si cine trebuie sa intervina pe ele? S-au laudat ca intervin toti odata si n-a intervenit nimeni.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: