cine? ce? Cum?

E 10 jumate, iar eu sunt treaz de la 5 dimineata. Inca incerc sa imi dau seama unde sunt, cine sunt, ce trebuie sa fac. Mahmureala din asta n-am mai avut de ani buni de zile. Si nu de la bere … ultima data bausem 2 sticle de jack daniels ca sa pot sa fiu atat de pulbere.

Ma bucur ca aseara am fost foarte coerent in scris si verbal, dar pana la un punct, logic. Insa nu ma bucur ca am amestecat berile. Si acuma incerc sa-mi dau seama unde a intervenit eroarea. Am avut asa, tuborg, hostein, carlsberg (shpaga de la zoso), holstein, timisoreana, iarasi holstein. Cate una din fiecare. Tind sa dau vina pe Carlsberg, care de cand si-au schimbat sticla, au schimbat si calitatea respectiv sunt mai prosti. Asta daca nu cumva Timisoreana aia care era la cutie, ca deh unii inchid baru  juma de ora.

Ahem, ca sa continuam povestea, azi dimineata m-am trezit, am ajuns direct in baie  si am decartat. N-am putut sa beau nimic. Cand am iesit din scara, am tras o gura de aer, ca sa ma simt bine … in secunda doi m-am oprit direct in gard si am decartat iarasi. La munca am baut o gura de apa, iar s-a spalat frumos.

Acuma ma tem sa mai beau, sau sa mananc ceva, totusi trebuie sa ma dreg, iar cum n-am mai fost mahmur de prea mult timp, habar n-am cum. Beer is not allowed.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: