Cine e baiatul din poza?

Cine e baiatul din poza asta? Nu Emil Boc, pe el il stim, cine e poza din stanga lui?

004

Raspunsurile pe care le-am primit azi, au fost din cele mai haioase. Cel mai bun raspuns a fost: e un SPP-ist, un bodyguard.

Nu, este Ioan Botiş, ministrul muncii. Un minister destul de important. Cel care raspunde de angajatii bugetari si asa mai departe. Ei bine asta e un om marginalizat. El e acolo ca sa umple ecranul, ca sa se bage in seama, sa fie si el prezent sa nu se zica ca n-a facut nimic. De fapt Boc a fost la negocieri, el s-a bagat peste ministru sa ii faca treaba, a iesit in fata televiziunilor sa se laude el, ca el, Boc – Emil Boc, a venit si a facut si a dres si a rezolvat problema.

Si acum sa ne uitam la noi in ograda, dar si in ograda altora. La noi in Romania vedem cum de fiecare data de cate ori un baiat vine si are o idee, ii este dat peste bot de catre sef, iar seful vine si sustine el ideea baiatului respectiv. In afara, oriunde se intampla chestia asta, cineva isi da demisia, seful sau baiatul, iar fiecare pleaca spre mai bine sau spre un loc unde sa isi poata manifesta creativitatea si ideile. La noi nu, capul la cutie, joc de glezne, noi ne facem ca muncim, iar ideile bune le ia seful sa se laude cu ele ca si cum ar fi ale lui.

De asta nu prosperam noi. Ca in loc sa fie Botis vinovat pentru ceva bun, este Boc. Ca in loc sa i se dea responsabilitatea cuiva si sa fie astfel tras la raspundere si-o asuma Boc sau Basescu, dupa caz.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply