Cine ma ia in China?

Se da concursul asta in care bloggerii pot sa castige excursii in China sau la Londra. Ce ar trebui sa faca un blogger e sa preia un widget si sa sustina astfel un blogger si mai important, astfel incat sustinandu-l pe acesta sa poata ajunge impreuna in China. Acelasi lucru si pentru Londra.

Trec peste faza ca nu ma prind ce cauta tragerea la sorti in mecanismul concursului, daca se aleg blogerii care performeaza cel mai bine cu acel widget si vin si intreb. Eu ce Dumnezeu imi aleg acum dintre CabralDenisucaClickio, eCostin sau Chinezu ?

Pentru ca unul din astia tre sa fie Dumnezeul meu, trebuie sa aiba super trafic, dar si sa ma faca pe mine sa am super trafic, astfel incat sa pot castiga si sa ajung in China. Cum nu prea pot sa aleg intre mai multi … va rog pe voi sa decideti pentru mine, pe cine ar trebui sa sustin in campania asta.

[poll id=”43″]

Acesta nu e un advertorial. Am fost rugat de persoanele de mai sus sa ii sustin, sa-mi pun widgetul lor, insa nu pot alege intre ei.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: