Cine topaie la PSD

MG 2156
Foto: Adrian Holerga

Dupa spectacolul de azi, ma asteptam ca seara sa se termine apoteotic, asa cum s-a mai terminat o data. Eventual cu un presedinte pentru o seara. Chiar daca nu e acelasi tip de presedinte, ii conduce pe cei 5 milioane care l-au votat la alegerile trecute.

Gandindu-ne la rece, ce s-ar intampla cu Ponta presedinte la PSD? Ar face el o revolutie sau doar o revolutie de catifea, ascunzandu-si interesele si ce afaceri? Ce s-ar intampla cu Geoana in continuare la PSD? Ar permite in continuare grupurile de interese si afaceri sa isi impuna parerea si sa destrame partidul?

Iliescu iar le-a servit o lectie celor din PSD, celor care au mai ramas, caci se pare ca nu mai sunt prea multi. Sunt dezamagit de Diaconescu care parea cel mai diplomat in partid, dar care are  ceva de ascuns. Si totusi nu mi-a placut cum s-au retras toti candidatii la functia de presedinte in favoarea unuia sau a altuia in plin congres. Bineinteles au mizat pe manipulare, pe prostia invitatilor, dar exact asta farama partidul.

Pana una alta pariuri: dispare Mircea Geoana din viata politica?

MG 2180
Foto: Adrian Holerga

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply