Cinema star

Ca sa explic ce se intampla zilele astea pe aici. Andra s-a trezit ca vrea sa isi faca proiectul de diploma, sau ceva de genul asta… si ca trebuia sa faca un portret de om contemporan. Si anume … iote un blogger, si iote-ma pe mine. Respectiv m-a ales pe mine sa ma filmeze ca un om modern care lucreaza, munceste, are blog si are si timp sa scrie chestii interesante pe el.

De aici a aparut un filmulet, pe care eu inca il filmez azi, si  sunt cu sufletul la gura ca Andra sa ajunga un regizor mare si de mare succes, care sa ma distribuie si pe mine pe undeva pe acolo. Eventual de umplutura.

Hm … sper sa ma si vedeti curand 🙂

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

6 thoughts on “Cinema star

  1. piticu stelutza de cinema.
    ideea e ca nu e proiect de diploma…departe de diploma momentan, mai am 2 ani jumatate, e pt un examen de arta regiei, documentar pe tema “portretul contemporanului meu” shi cine se potrivea mai bine decat tine?! :))
    cat despre “Respectiv m-a ales pe mine sa ma filmeze ca un om modern care lucreaza, munceste, are blog si are si timp sa scrie chestii interesante pe el.” adevar graieshti 😉
    sa`l vedem montat, sper sa iasa oke shi sa pui dovada domle`…docomentu
    succese nebanuite 😉

  2. Ce bine ca te considera asa Andra, un om modern pentru ca ai blog! Pe blogul trupei noastre, de cand am inceput si un concurs de remixuri la o piesa…au aparut diversi nemultumiti (bineinteles, din aria rockului, cativa oameni frustrati) de blogging, oameni care nu prea inteleg chestia asta…sau poate e vorba de niste cazuri izolate. De fapt nu pe blog critica ei, ci pe diverse forumuri, nemultumit ca promovez aceste evenimente. O fi gresit sa promovez pe forumuri blogul nostru? sau ii deranjeaza ca nu sunt in stare sa faca si ei acelasi lucru?

Leave a Reply