Classic meets contemporary, inca o data incendiar

Classic meets contemporary, inca o data incendiar

Saptamana trecuta trebuia sa fi fost la spectacolul Clasic meets contemprary, un spectacol dragut in care vedeam si niste oameni care au fost la Romanii au Talent si care danseaza asa cum trebuie. Altfel spectacolul face exact ceea ce imi place mie, muzica clasica adusa in vremurile de astazi.

Si acesta e un mic preview al spectacolului sau cat am apucat sa vedem pana sa ia foc hotelul.

Dar cum a fost intrerupt de incendiu, el se reprogrameaza pentru data de 1 august, la Cinema Patria. Si cum acolo organizatorii ne asigura ca singurul fum va fi cel al spectacolului, vom vedea un joc de lumini, proiectii si momente de emotie aduse de cei de la Classic Beat Orchestra şi Uninvented Theatre.
Bilete : între 30-50 lei pe https://www.myticket.ro/en/events/classic-meets-contemporary-cinema-patria-bucuresti-01-august-2013.html, în rețeaua Diverta( Mall Vitan, Magheru, Plaza, Unirea, Baneasa, Sun Plaza), Magazinul Muzica, Librăria Mihai Eminescu și Sala Palatului, coolbuydeals.ro, groupon.ro

Classic meets Contemporary

Piticu.ro ofera o invitatie dubla la acest eveniment pentru comentatorul sau comentatoarea care isi doreste intr-adevar sa ajunga la acest spectacol. Asa incat comentati si convingeti-ma sa va aleg.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply