Minte-ma frumos (2012)

Minte-ma frumos (2012)

N-am prea mai scris de filme, pentru ca n-am avut ce sa scriu despre filme. Unele sunt atat de triste incat nu merita recomandate, iar cele care ar merita recomandate, a doua zi sunt cam uitate, asa ca daca am uitat actiunea, nu mai stiu ce sa recomand. Si asta e doar din vina scenaristilor si a regizorilor.

Asta pana azi, cand am vazut Minte-ma Frumos. Un film produs de Media Pro Pictures, in rolurile principale Andi Vasluianu. Care Andi incepe filmul intr-un stil care incepe sa-l caracterizeze.

1075643_10151831391591204_1189030085_n

Si anume in rolul baiatului care face sex. Oare sexul e singurul lucru care il face pe Vasluianu un actor bun? Oare nu exista un rol de Nicholas Cage pentru el? Sa fie si el baiat rau o data?

Revenind la film, acesta e savuros, hazliu si bun pentru o zi de duminica in fata televizorului cu aerul conditionat pornit. Am aflat ca a fost si la cinema, dar trailerul si campania media parca n-au spus prea multe depsre film.

(voiam sa pun trailerul, dar cum avem youtube romania degeaba, iata filmul)

IMDB link. Recomandare de vizualizare: HDTV.

 

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply