CNN in HD

Uite ca la asta nu ma asteptam. Adica ca CNN  sa nu fie in HD. Credeam ca ei sunt deja de mult. Dar nu, se gandesc sa inceapa de vineri emisia in HD. Ceea ce e bine. Adica nu degeaba ne cumparam televizoarele astea care cica sunt HD, dar noi nu stim cu ce se mananca pentru ca nu avem receivere si / sau alte scule care sa ne preia semnalul de tip high definition.

Hoo ca m-am aberat. Pana sa vedem noi ca putem receptiona televiziune HD in Romania mai trece ceva apa pe Dambovitza. Pana una alta CNN renunta la sursele sale de stiri ce nu ii pot furniza materiale de tip HD, atat timp cat ei vor sa fie primii ce trimit lumii o informatie, bineinteles ilustrata cu imagini.

Iar daca CNN a renuntat la Reuters, isi va face singur agentie de stiri. Si ca sa linistesc niste ape, uite … CNN vorbeste de news gathering, numai ca news gathering inseamna mult mai mult acolo.

Vazuta la Zoso, link de stire pe Yahoo. Eu mai dorm din cand in cand 🙂

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: