Coke Live Peninsula ziua 3

A treia zi de la Coke Live Peninsula, la Targu Mures, a inceput cu Omul cu Sobolani la scena principala cu un show in stilul lor caracteristic. Au dat bine in fata publicului din fata scenei.

Totusi chiar daca scena principala atrage cel mai mare numar de oameni, nici celelalte scene nu sunt mai prejos, locurile unde au cantat trupe unguresti, dar si DJ romanesti s-au dovedit a fi neincapatoare pentru lumea care dorea sa ii vada.

Aseara am fost placut impresionat de Coyote din Ungaria care a tinut lumea langa scena lor in fata celor de la Nine Inch Nails, dar si acum doua zile de mixurile lui Gojira de la HappyFish.

Nine Inch Nails au avut cel mai electrizant si cel mai misto show de pana acum de la Peninsula. Atat prin lumini cat si prin muzica, dar show-ul de lumini a fost asa cum n-am vazut la prea multe concerte de prin Romania. Si nici n-au fost lasere.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: