Coke Live – ziua 1 – Tiesto

Am ajuns la miezul noptii, cu 10 minute inainte de ora estimata de GPS. Al naibili trafic, dar totusi am reusit sa evit aglomeratia de pe DN1, pe cat posibil si tot am prins o coada de 11 km la intrarea in Ploiesti.

Ei bine, in Targu Mures sunt cu vreo 10 grade mai racoare decat in Bucuresti. Daca in Bucuresti la plecare erau 39 de grade, aici am ajuns la 24. Ceea ce e mai mult decat placut.

La Peninsula l-am prins pe Tiesto, DJ-ul despre care se spune ca isi petrece week-endurile in Romania. Si acum imi cam dau seama de ce a decazut in halul asta. Daca vine doar aici, daca nu mai are GIG-uri prin alte parti, daca patronii nostri de cluburi ii platesc onorariul si-l pacalesc sa vina.  Nu m-ar mira sa-l avem pe Tiesto rezident in nu stiu ce club de fitze.
Sa vedem oarece poze, dupa care va las sa va uitati la video-ul filmat in incheierea spectacolului. Dupa parerea mea dezamagitor.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: