Comentariu despre Paste

Liliputanule, sunt convins ca ai o idee despre Paste, si ca scopul acestui post e tocmai pentru a ne invita la dialog, dar eu ma intreb intrebator, si te provoc, ce semnificatie au pastele in intimitatea fiintei tale?

Hai ca tonul meu nu e asa de grav, sunt doar curios cat de preocupat esti, esti?

De ce sa fiu preocupat?  Sunt unul din putinii care lucreaza de paste, sunt unul din putinii care nu e plecat de astazi la munte si care nu sta sa se duca la biserica. Am fost la Biserica cand a fost pastele meu, n-am gasit nimic interesant acolo, decat lumea care se inghesuia si se plimba strategic pe langa carele de transmisiuni ale televiziunilor ca sa se dea in live.  Dar am mai scris despre asta

Pentru ca am vazut comentarii ciudate. N-am nimic cu nici o religie si cu nici o biserica, mai mult, pentru ca am o educatie religioasa foarte serioasa imi bag picioarele in ceea ce a ajuns sa insemne institutia religioasa in Romania. E de fapt un SRL, unde nu vine nimeni in control. E ceva de genul stat in stat, iar daca te faci popa nu numai ca iti cumperi Golf rosu ca sa mergi cu el pe contrasens (cum am vazut ieri), dar nici macar nu te opreste nimeni ca sa te intrebe de sanatate.

Doar unii mai pica (vezi aici popa ala beat care mergea pe autostrada pe contrasens crezand ca e pe sensul sau), in schimb restul dezvolta SRL-ul.

Asa incat, pentru mine de ce sa ma gandesc la sarbatori? Asta cand trebuie sa vin sa ma stresez cu ce mananc maine, de unde fac un ban ca sa platesc intretinerea si chiria si asa mai departe? Imi da biserica? Da, poate sa-mi dea, dar trebuie sa le pup mana si sa ma umilesc in fata oricui. Ceea ce … parol, eu nu fac.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: