Comportament de taran Basescian

Daca Basescu – presedintele – bate copii la mitinguri si avocati la mare, de ce fratele sau s-ar lasa mai prejos. Pai daca nu se aude nimic de nici un Basescu intr-o zi, inseamna ca nu mai merg afacerile bine. Tehnica asta se vede de pe vremea lui Nastase incoace, cand atat dl. Adrian, cat si Tariceanu trebuiau sa apara in fiecare zi la televizor sa se laude cu cate ceva. Acum neavand cu ce sa se laude, apar la televizor Basestii, unul din pozitia de presedinte care vorbeste mai incoerent decat un om beat, iar fratele sau care  bate oameni in trafic.

Cum cunosc strada aia din Constanta si cum si eu m-am bagat aiurea pe acolo, Mircea Basescu e un idiot si un taran din asta de nu trebuie sa existe in trafic. Dar n-ai ce sa ii faci, el are SUV si crede ca se poate baga de pe banda 2 sa faca dreapta pe banda 1, desi banda 1 are voie sa mearga inainte. Asa incat tipa aia l-a sicanat pe bune, iar el fiind cotetz s-a bagat sa ii explice ca poate si ca vrea.

Din punctul meu de vedere scuzele astea sunt cretine, iar explicatiile nu fac decat sa-l acuze ca e un nesimtit in trafic. Nu inteleg cum poate veni cineva si afirma asa ceva, mai ales sa scape. Acum teoretic, politia poate veni si scoate inregistrarile de pe camera si-l poate amenda pe Mircea Basescu, dar cum asta nu se va intampla, vom merge mai departe.

M-am saturat de tarani, SUV-uri si mentalitati de melteni obositi in Romania. Cand vine cutremurul ala de 7 grade sa cada toate blocurile astora peste Q7-uri sa se trezeasca Romania la viata? Sau cum facem un genocid in masa sa scapam de generatia asta post comunista care crede ca tara asta e a nimanui? De fapt e a nimanui.

Romania, tara lui Jungla Voda

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply