Comunicare fail

Dacia a scos un concept car. Am ramas putin mirat cand am auzit ca exista un concept car ce s-a materializat mai mult decat un proiect pe hartie, dar asta nu inseamna ca nu era imposibil de facut.

Dar problema, Dacia nu a anuntat aceasta masina. Au scapat oarecum niste poze pe internet, masina a aparut la salonul de la Geneva, masina are si o simulare cu un filmulet pe net si atat. Nu tu doua vorbe, nu tu detalii tehnice, nu tu nimic. Fiind concept car, teoretic masina trebuia sa mearga, pe picioarele ei. Uite ca asta nu merge, doar se invarte la Geneva ca sa arate intr-un anume fel.

Ce cred eu ca s-a intamplat? Niste designeri au desenat masina, niste ingineri au taiat tabla si au facut masina, iar PR-ul statea la cafele. Cand s-au dus sa puna masina, au intrebat, ce e asta? Pai e un concept car. Ce e ala concept car? Pai nu vezi? Si inginerii nostri au plecat, iar PR-ul a pus masina asa, ascunzandu-se mai departe la cafele.

Un video filmat cu telefonul mobil, Dan Vardie de la 4×4.ro. Trebuiau mult mai multi bani ca sa intrati cu o camera video normala acolo si sa filmati cu ea?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: