Roblogfest – finalul primei parti

Tocmai ce s-a incheiat prima parte de votare la roblogfest. Tocmai ce terminasem eu de facut zeci de conturi false cu numele de nihasa si n-am reusit sa votez cu niciunul, asta da noroc.

Schimbarea la roblogfest de anul asta vine abia acum. Daca editia asta  s-au inscris aproape 3.000 de bloguri si s-au inregistrat pana pe la finele zilei vreo 9.000 de voturi, asta inseamna ca s-a repetat istoria de anul trecut unde fiecare s-a votat pe el, iar castigatorii aveau nevoie de doar 20, 30 de voturi ca sa castige la o sectiune. Asta pentru ca majoritatea blogurilor aveau doar cateva voturi.

Ei bine anul asta asta a fost valabila doar in partea 1 a votarii. Acum in partea doi, vom vedea exact inversul. Adica se iau primele 20 de bloguri din fiecare categorie, iar acestea merg mai departe in concurs. Ceilalti nu. Adica daca pana acum ai primit suficiente voturi incat sa te numeri intre primii 20 la categoria ta, atunci mergi mai departe. Daca nu, poti sa votezi pe oricine din primii 20 din fiecare categorie.
Este cat se poate de normal, iar asta e traducerea in practica a ceea ce inseamna vot popular.

Realitatea.net, partener media al roblogfest, a pregatit o sectiune speciala dedicata evenimentului si bloggerilor, dar si alte surprize pe care le veti vedea zilele astea.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: