Concentrat de cultura, la pachet, si ca toate celelalte

Am primit azi, in cutia postala, pe langa obisnuitele reclame, un plic, pe care scrie, “concentrat de cultura”. Si seamana cu un pachet de supa … care nu avea nimic inauntru … decat foi … ah … si litere, care instant s-au desfasurat pe touch-pad-ul meu.

Si ma apuc sa citesc, doar, aveam in fatza … un concentrat de cultura …

Hah…si vad doar ca pot sa castig un Volvo… daca imi fac abonamente la Dilema Veche, Romania Literara, si revistele lui Dinescu.

Adica … da … dupa cum zicea in scrisoare Nicolae Manolescu, Romania Literara era inainte un model de scriere si al scriitorilor vremii… acuma e un model prin care se pot castiga masini, sau premii constand in contravaloarea abonamentelor.

Si daca ma uit la cat costa o revista din asta … si daca ma gandesc la faptul ca volvo-ul e deja dat, iar ce scrie in reviste putem afla foarte usor de la televizor, sau de pe net … de banii aia … va recomand sa va faceti rate la un laptop … asta … ca sa nu fiti niciodata in pana de litere … ele sunt intotdeauna acolo … pe tastatura … dar … trebuie sa stim cum sa le folosim, nu ? 🙂

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: