Experience store de la Vodafone

Experience store de la Vodafone

Am fost in AFI zilele astea si am vazut ca mai e putin pana se deschide magazinul Vodafone de acolo. Si pentru ca are un spatiu generos de 500 de metri patrati, am intrebat ce vor face in spatiul acela. Si vor face un experience store.

Nu stiu daca se intelege exact ce inseamna un experience store pe aici. E magazinul in care nu te duci sa cumperi telefoane sau te miri ce. E magazinul in care te duci sa descoperi si sa afli ce sunt acestea. Adica poti sa faci in el orice, de la intalniri, la trainiguri, la a invata cum sa folosesti un telefon mobil si ce aplicatii sa pui pe el. Intr-un experience store nu exista vreun angajat care sa nu iti poata raspunde la o intrebare. De fapt acolo, ai si sansa sa obtii preturi mai bune si discounturi la telefoanele mobile. Cum? Negociezi cu ei, dar angajatul va fi acela care iti va oferi cea mai buna oferta, nu pentru companie, pentru tine.
vodafone afi concept store

Asa incat, maine se deschide in AFI Vodafone experience store. Ocazie cu care, de la ora 14, aveti sansa sa participati la un Treasure Hunt, unde puteti castiga premii in telefoane mobile (samsung galaxy S 3, samsung galaxy tab, Vodafone Smart II) si bilete la film. Eu zic ca merita. Dar aveti si sansa sa va faceti portretul pe o tableta (am facut asta la ronewmedia, ies super tari), iar un DJ va mixa… la tablete. Asa incat veti putea experimenta voi cum tehnologia devine arta.

Si daca nu stiti unde e Vodafone experience Store, veniti in zona patinoarului unde vor fi alte concursuri cu premii. Iar magazinul e exact sus, acolo langa food-court. Exact pe culoarul de acces, il veti vedea sigur.

Bonus, clientii care vor achizitiona un abonament incepand cu Mega 11 + optiunea de internet pe mobil 1 GB vor beneficia de un discount de 100 Euro (TVA inclus) pentru smartphone-uri de top, precum si beneficii duble (minute/SMS in retea, minute/SMS nationale, trafic internet), pe o perioada de 6 luni, pentru pachetele Smartphone incepand cu Mega 11 + 1 GB trafic internet. Clientii care vor achizitiona anumite produse din magazinul Vodafone Experience Store vor primi cadouri atractive, cum ar fi casti Bluetooth sau stick-uri de memorie 4 GB.

Si daca va intrebati daca un giga de internet pe luna e mult sau putin, dar si ce abonament de interent sa va luati, in experience store-ul din AFI veti putea afla cum. Si intrebati si de aplicatiile care masoara traficul de date. Sigur veti primi cateva recomandari.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply