Concurs: invitatie la Gorillaz Sound System

Stiti ca mie imi place sa ma joc cu calculatoarele si sa le gasesc cele mai inedite si mai ciudate functii si feature-uri. Windows 7-le l-am stresat, am instalat o groaza de chestii, am facut o groaza de chestii cu el si nu m-a dezamagit niciodata. Stiti ce misto e sa editezi un video in premiere in format HD si intre timp sa poti scrie mailuri, brwosui, sta pe twitter si messenger, iar toate astea doar pe un amarat de procesor si un amarat de hard-disk de laptop.

Cea mai tare chestie mi s-a parut, culmea, nu una de invartit, ci una de scuturat. La un moment dat aveam nevoie sa mut o fereastra pe ecran si am apucat-o cu mouse-ul. Cum nu stiam exact unde sa o pun, ca erau deschise si altele, am tot mutat-o din stanga in dreapta, pana cand au disparut toate ferestrele de sub ea.
Feature-ul meu preferat in Windows 7 este acela care minimizeaza toate ferestrele in afara de cea principala, atunci cand o scuturi. La fel, cand o scuturi din nou, ferestrele revin la pozitia initiala. Misto.

Acum sunt curios ce va place voua la Windows in general – cum va ajuta sa va faceti treaba sau sa va jucati? Care e facilitatea care vi se pare cea mai utila sau cea mai interesanta la Windows, din toata experienta voastra cu el de pana acum?

Dau o invitatie la concertul Gorillaz Sound System, de pe 6 Noiembrie pentru cel mai smecher raspuns.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply