Bucurestiul la fel de murdar din totdeauna

Uitandu-ma la colectia asta de poze am ajuns la o concluzie trista.

Bucurestiul a fost la fel de murdar intotdeauna.

Inainte strazile erau cu pavaj si desfundate, astfel incat ele serpuiau romantic printre case frumoase, dar fara sistem de canalizare. Apoi a venit comunismul, le-a daramat, a reconstruit orasul. Insa constructia noilor blocuri s-a facut haotic, in graba de a face ceva repede, fara a se tine cont de idei de sistematizare, fara a se gandi daca merge, daca asa trebuie, ce se v-a intampla peste ani. Atunci totul s-a facut sa se faca norma de blocuri construite in timp rapid, drept urmare strazile au ramas ultimul lucru de curatat.
Si nu s-au curata deloc. Nimeni nu a fost educat nici atunci, nici niciodata ca trebuie sa nu lase gunoiul in fata blocului asteptand sa-l ridice cineva si nici nimeni nu s-a gandit sa gaseasca o solutie astfel incat gunoiul sa nu ramana pe strazi. Iar daca astea se vad in niste poze de atunci, nu ma mai gandesc de ce nici acum nu putem fi altfel.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply